Home Legenturia indoor fun & entertainment

elke

dag van

de vakantie

geopend van

10:30 tot 18:30

 

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |
Dubbele Lasershoot XL & Bowling
 
Attractie Nr.: 3
Voorraad:  

Dubbele Lasershoot XL & Bowling


€ 20  incl. B.t.w.
 

Geniet hier van een voordelig tarief door bowling te combineren met de superspannende lasershoot in een EXTRA LARGE doolhof!


Eerst gezellig samen bowlen om elkaar vervolgens in teams te bekampen tijdens de lasershoot! Dit betekent samenwerken, maar vooral samen fun beleven!


Kortom: deze formule is ideaal om de teamgeest te verbeteren!

Legenturia Fun & Entertainment center is een origineel en apart evenementencenter van 6000m2 in Zaventem met een capaciteit tot 1200 personen.

 

U kan er GRATIS op aanvraag beschikken groot theater met podium en geluidsinstallatie met meer dan 200 zitplaatsen.

 

De ligging is ideaal, langs de meest bereikbare kant van de ring van Brussel, op 1 minuut van de luchthaven en meteen aan de afrit van de snelweg en vlakbij Ikea, met een ruime parkeermogelijkheden (gratis parking).

 

Teambuilding?

Kies één van de meest unieke LASERSHOOTS van België (met ondergrondse tunnels en geheime doorgangen) en als U ’s avonds komt kan U de trendy ervaring van een blacklight LED BOWLING meemaken.

 

Bedrijsfeest? Personeelsfeest?

 

Onze grote zaal kan met meer dan 1200 zitplaatsen eender welk event aan en er is een buitenterras met meer dan 200 zitplaatsen, er zijjn zitplaatsen boven in het middeleeuwse dorpje of beneden aan de bowling.

 

Barbecue? Fingerfood? Thai Food? Combineer uw verblijf met een aantal heerlijke gerechten. Onze bars zijn uitgerust met alle fris en softdranken en voor amper 2 euro per persoon koopt U drankjetons om uw gasten drank naar keuze te laten nemen.

 

Ondanks Legenturia nog maar een ruim jaar bestaat kregen we reeds uitstekende reviews (meer dan 300 vijf sterrenreviews van organisatoren van feesten/events).

 

Hadden we al gezegd dat Legenturia ook speciale attracties heeft?  Bvb. onze huisgoochelaar Kapitein Coda kan voor of na uw powerpoint presentatie de bezoekers vergasten op een goochel en illusieshow waar ze nog lang over napraten.

 

Tenslotte als U het evenement ook wil openstellen voor kinderen van uw klanten of kinderen van uw werknemers kunnen zij in de grootste binnenspeeltuin van Vlaams Brabant hun hart ophalen (springkastelen, bootjesvijver, peuterzone, klimkooien,…)

 

Speciaal om U vandaag nog een offerte op maat te kunnen maken,

Kan U RECHTSTREEKS in onze agenda een OPTIE (vrijblijvend) noteren.

 

U ontvangt binnen de twee minuten een offerte en…..U betaalt enkel voor de deelnemers die effectief opdagen en kiest zelf welke opties (bowling, lasershoot, show, speeltuin,…) U wenst.

 

Belangrijk; wij rekenen geen annulatievergoeding en pas drie dagen voor het event dient U te bevestigen welk voedsel U wil.

Aarzel niet en zet een optie in onze agenda, wij rekenen geen annuleringskosten.