Home Legenturia indoor fun & entertainment

elke

dag van

de vakantie

geopend van

10:30 tot 18:30

 

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |
Dubbele Lasershoot XL
 
Attractie Nr.: LEGEND 8
Voorraad:  

Dubbele Lasershoot XL

Lasershoot XL 30 min.
€ 15  incl. B.t.w.
 

Dé absolute sensatie op gebied van tactisch lasershooten.

Tijdens de herfstvakantie enkel 's avonds mogelijk. Tijdens schooljaar mogelijk overdag en 's avonds, vrijdag en zaterdagavond na 18u30 (in vakantie ELKE avond) wordt de Lasershoot van Legenturia de grootste laser arena van de ganse provincie.

Via geheime verbindingen, torens met deurtjes en tunnels kan men vanuit de blacklight doolhofzone in en uit de klimkooi zone van Legenturia gaan waar de led strips een ongelooflijk sensationele arena creëren en de vier niveau's van de klimkooi tot zijn recht komen.

Vier etages, geheime tunnels en schiettorens

Eindelijk kan zelfs een volwassene in deze klimkooi en met zijn laserwapen de spelers van de andere kleur verslaan.

Over apenbruggen lopen, tussen ophangende obstakels navigeren, schuin opwaarts op uitdagende klimtrappen of door mansgaten klimmen in de schiettorens met meer dan 4 etages.  Onze klimkooi is volledig met padding (zeildoek met kussens) bekleed en gekeurd door Tüv (Duits veiligheidskeuringsorgaan).

U kan dus een spannende avonturenmissie uitvoeren in alle veiligheid.

Spelers krijgen niet alleen een cool hoofddeksel maar dankzij aangepast schoeisel (door Legenturia voorzien) kan men zelfs al lasershietend van een drie etages hoge glijbaan naar beneden komen terwijl men de vijand verrast.

Uniek in België

Dit maakt deze XL Lasershoot uniek in België: voor zover bekend is dit de eerste lasershoot waar de elementen blacklight doolhof, ledstrip klimkooi en een netwerk van geheime tunnels en poortjes tesamen komen.

We geven de spelers dan ook graag een spel dat dubbel zo lang duurt. (Normaal spel is 8,95 euro/ 15 min, de XL lasershoort duurt 2 x 15 min)

Reserveren noodzakelijk

Enkel beschikbaar op reservatie. Kan tijdens het jaar gespeeld worden op weekdagen overdag (met uitzondering van woensdagnamiddag) en 's avonds op vrijdag, zaterdag en indien gewenst op zondagavond na 18u30.

In de grote vakantie kan ofwel overdag de "normale laser" spelen ofwel na 18u30 de laser XL.

Ontdekt dit avontuur en waan je in een spannende actiefilm met de LEGENTURIA XL LASERSHOOT 15€ per persoon.

Legenturia Fun & Entertainment center is een origineel en apart evenementencenter van 6000m2 in Zaventem met een capaciteit tot 1200 personen.

 

U kan er GRATIS op aanvraag beschikken groot theater met podium en geluidsinstallatie met meer dan 200 zitplaatsen.

 

De ligging is ideaal, langs de meest bereikbare kant van de ring van Brussel, op 1 minuut van de luchthaven en meteen aan de afrit van de snelweg en vlakbij Ikea, met een ruime parkeermogelijkheden (gratis parking).

 

Teambuilding?

Kies één van de meest unieke LASERSHOOTS van België (met vlammenwerpers, ondergrondse tunnels en geheime doorgangen).

 

Bedrijsfeest? Personeelsfeest?

 

Onze grote zaal kan met meer dan 1200 zitplaatsen eender welk event aan en er is een buitenterras met meer dan 200 zitplaatsen, er zijjn zitplaatsen boven in het middeleeuwse dorpje of beneden aan de bowling.

 

Barbecue? Fingerfood? Thai Food? Combineer uw verblijf met een aantal heerlijke gerechten.

Onze bars zijn uitgerust met alle fris en softdranken en voor amper 2 euro per persoon koopt U drankjetons om uw gasten drank naar keuze te laten nemen.

 

Ondanks Legenturia nog maar een ruim jaar bestaat kregen we reeds uitstekende reviews (meer dan 300 vijf sterrenreviews van organisatoren van feesten/events).

 

Hadden we al gezegd dat Legenturia ook speciale attracties heeft? 

Bvb. onze huisgoochelaar Kapitein Coda kan voor of na uw powerpoint presentatie de bezoekers vergasten op een goochel en illusieshow waar ze nog lang over napraten.

 

Tenslotte als U het evenement ook wil openstellen voor kinderen van uw klanten of kinderen van uw werknemers kunnen zij in de grootste binnenspeeltuin van Vlaams Brabant hun hart ophalen (springkastelen, bootjesvijver, peuterzone, klimkooien,…)

 

Speciaal om U vandaag nog een offerte op maat te kunnen maken,

Kan U RECHTSTREEKS in onze agenda een OPTIE (vrijblijvend) noteren.

 

U ontvangt binnen de twee minuten een offerte en…..U betaalt enkel voor de deelnemers die effectief opdagen.

Belangrijk; wij rekenen geen annulatievergoeding en pas drie dagen voor het event dient U te bevestigen welk voedsel U wil.

 

Aarzel niet en zet een optie in onze agenda, wij rekenen geen annuleringskosten.

Leen Nevens reviewed Legenturia —
5 star
February 16 at 10:14pm ·

We hadden een verjaardagsfeestje voor onze zoon Arno die 10 jaar werd. We konden bowlen, bubblesoccer en lasergame doen. De activiteiten volgden elkaar zeer goed op. We hadden pizza als eten en dat was helemaal in orde. Wat ons vooral opviel was de vriendelijkheid van het personeel. We kregen amper de tijd om te denken dat we iets nodig hadden of ze hadden al proactief hun hulp aangeboden. Het personeel is er ook perfect tweetalig. Er werd letterlijk gelopen om ons een goede tijd te bezorgen en aan de commentaar van de kinderen te horen is dat ook echt gelukt!
------------------------------------
Kristin Coenen
7 oktober 2016 ·
Het was gewoon super geslaagd! De hele familie heeft zich geamuseerd (7jaar tot 72 jaar) Het lasershooten XL is een echte aanrader! Heel origineel!
Ook het eten was lekker: een superkrokante kippenhamburger!
De bediening en service verliep zeer vlotjes!
Dank u wel voor deze geslaagde avond!
--------------------------------------------------------
Yara Ginis
24 april 2016 ·
Vanavond lasershoot XL gedaan, was echt de moeite waard! We hebben heel veel plezier gehad en enorm gelachen :)
---------------------------------------------
Miguel Martinez Soares reviewed Legenturia —5 star February 13 2017
Bij een misverstand worden de klanten nog extra verwend! De lasershoot was super