Home Legenturia indoor fun & entertainment

we wensen

iedereen een

goede gezondheid

tot na de 

quarantaine !

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |

Legenturia huisregels

Regels en voorwaarden voor toegang tot Legenturia.

De volgende bepalingen zijn bedoeld om een fantastische dag te garanderen voor alle bezoekers. De regels zijn gebaseerd op hoffelijkheid, veiligheid en respect voor anderen.

 

Elke bezoeker wordt geacht deze voorschriften te lezen en te volgen. Iedere bezoeker die binnenkomt Legenturia (met elk type ticket) aanvaardt automatisch deze regels.

 

Voorschotten voor arrangementen worden 100% terugbetaald indien de annulatie gebeurt ten laatste de dag voor de activiteit.

 

1 Legenturia en haar medewerkers streven ernaar om de volledige veiligheid van de bezoekers te waarborgen maar het blijft de verantwoordelijkheid van de ouders of de begeleiders om toezicht te houden en kinderen te begeleiden.

Er dient 1 volwassen begeleider per vijf kinderen vanaf zes jaar oud mee te komen en één volwassene per drie kinderen onder de zes jaar. Voor kinderen vanaf 8 jaar laten we het aantal volwassenen begeleiders afhangen van uw eigen inzicht, met een minimum van 1 volwassen begeleider.  Legenturia is geen crèche faciliteit

 

2 De ouder / begeleider moet:

- ten allen tijde in Legenturia blijven en de kinderen niet alleen achterlaten,

- het kind in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat het kind in staat is om de attracties op een juiste en veilige manier gebruiken. Dit omdat de medewerkers van Legenturia niet kunnen weten wat de individuele behoeften en mogelijkheden van uw kind zijn, dit toezicht omvat alle attracties en geldt in alle delen van Legenturia.

- Leg de regels van het spel uit aan uw kinderen en houd toezicht op hun gedrag.

- Weet waar het kind is en zorg ervoor dat het kind ten allen tijde weet waar U bent.

 

3 Kinderen mogen alleen gebruik maken van de faciliteit onder begeleiding van een volwassene. Begeleiders van kinderen zoals een babysit moeten ouder zijn dan 18 jaar.

4 Kinderen vallen steeds onder de verantwoordelijkheid van de ouders of begeleiders.

5 Er geldt een strikt rookverbod in Legenturia, U kan tevens niet roken op het terras, alleen bij de ingang naast de poort wordt roken getolereerd aan de voorziene rookzone.

6 Kinderen worden geadviseerd (tenzij bij warm weer) om een lange broek en lange mouwen dragen en moeten hun sokken op de speeltoestellen aanhouden (geen blote voeten!) om het risico van persoonlijk letsel te beperken.

7 Geen schoenen toegelaten op de springkussens, geen schoenen toegelaten in de attracties Hamelen of in de Bestiarium klimkooi. Dit geldt ook voor ouders en begeleiders behalve voor rolstoelbegeleiders op de gelijkvloers verdieping.

8 Juwelen dragen is op eigen risico en kinderen met een bril moeten voorzichtig zijn.

9 LET OP GEEN eten of drinken meenemen in de attracties of  in de rollenspel HUIZEN. Kauwgom VERBODEN.

10 Geen zelfmeegebracht eten of drinken kan worden geconsumeerd in Legenturia, tenzij gekocht in Legenturia. Dit staat overal op borden aangeduid, per overtreding wordt een boete van €50 aangerekend zoals vermeld op de borden. Het is echter toegestaan om eten en drinken mee te brengen voor pasgeboren baby's tot 1 jaar.

11 Wij serveren alcohol, maar let U er aub op niet dronken te worden. We behouden het recht voor om in zulk geval de drank in beslag te nemen en personen onder invloed zullen worden gevraagd om het pand te verlaten.

12 Sommige attracties hebben leeftijdsbeperkingen, wij verzoeken de ouders om ons te helpen om hen op te leggen aan alle kinderen. Zones tot 6 jaar oud zijn niet bedoeld voor oudere kinderen en vice versa.

Kinderen die onwel zijn mogen de attracties niet gebruiken. Gelieve hierop toe te zien.

13 Ouders / begeleiders moet ervoor zorgen dat kinderen niet oververhit geraken en voldoende drinken bij warme omstandigheden. Als delen van het gebouw te warm worden kunt u vragen aan onze medewerkers bij de ingang om de dakluiken tijdelijk te openen of eventjes kort de nooddeuren te openen voor een goede verluchting.

 

14 Nooddeuren (onder alarm!) mogen niet geopend worden door de bezoekers naar eigen oordeel. De nooddeuren mogen alleen geopend worden bij brandalarm.

Er is een boete van € 25 per incident wanneer een volwassene of een kind deze nooddeuren om een andere reden opent, tevens gaat er dan een alarm af in het gebouw.

15 Het is mogelijk dat je kan worden gefotografeerd of gefilmd tijdens uw bezoek en deze foto's of video’s kunnen gebruikt worden in de communicatie van het Legenturia. De rechten van het gebruik van deze visuele en audio-materialen zijn het eigendom van Legenturia, die dus zonder beperking kunnen worden gebruikt.

16 Door de toegang tot Legenturia, gaat u automatisch akkoord te worden gefilmd of gefotografeerd en gefilmd door professionele en/of beveiligingscamera's op verschillende locaties geïnstalleerd. Deze camera's zorgen voor de veiligheid voor bezoekers en Legenturia. De rechten van het gebruik van deze visuele en audio-materialen zijn het eigendom van Legenturia, voor gebruik zonder beperkingen.

Klanten die niet wensen dat er foto's / video's van hen worden gebruikt, moeten de receptie expliciet informeren (de dag van hun bezoek) alvorens binnen te gaan.

17 Hoogtebeperkingen of leeftijdsbeperkingen bij attracties zijn in de eerste plaats voor uw veiligheid; de exploitanten en het management hebben niet de bevoegdheid om ze te veranderen.  Dring hier dus niet bij onze medewekers op aan en breng ze niet in een moeilijke positie.

18 Legenturia draagt geen verantwoordelijkheid voor het verlies van persoonlijke bezittingen van het publiek - ouders / begeleiders en kinderen moeten hun waardevolle spullen te verwijderen voordat ze de attracties of speelzones betreden.

We trachten onze gasten van dienst te zijn door gevonden voorwerpen te bewaren. Bent U iets kwijt? Mail ons dan. Gevonden voorwerpen worden tot max 2 maanden bewaard.

 

19 Legentura stimuleert kinderen om te spelen, vrij rond te lopen en te verkennen in een veilige en stimulerende omgeving. Als zodanig zijn er inherente risico's die altijd worden geassocieerd met de kinderen die spelen en plezier beleven.

Deze risico’s omvatten: kinderen die worden blootgesteld aan matige fysieke activiteit, struikelen, vallen en stoten tegen vaste objecten of andere kinderen.

20 Hoewel alles in het werk wordt gesteld om alle attracties en faciliteiten bedrijfsklaar te hebben, kunnen we niet garanderen dat ze de hele dag beschikbaar zijn, of elke dag.

Het management behoudt zich het recht voor om attracties of hun gebruik te wijzigen op eender welke manier,  zonder dat voorafgaande kennisgeving noodzakelijk is.

21 Legenturia heeft alle redelijke maatregelen om deze risico’s op ongevallen te vermijden, door middel van het ontwerp, het onderhoud, controles en de exploitatie van de attracties. Echter is het onmogelijk om elk risico weg te nemen in een stimulerende spelomgeving. Ouders en begeleiders moet dit erkennen en dit risico aanvaarden.

22. Beledigend of als agressief of ongeschikt overkomend gedrag van kinderen of volwassenen ongeacht of het gericht is tegen het Legenturia personeel, het management of andere bezoekers zal in geen geval getolereerd worden. Het management behoudt zich het recht voor zulke bezoekers vragen de zaak te verlaten en hun lidkaart in te trekken.

23. Op hele drukke dagen kan een “3 uur spelen limiet” van toepassing zijn.

Deze limiet wordt duidelijk aangekondigd en men wordt vriendelijk verzocht hier rekening mee te houden, bij een overschrijding van de verblijfsduur zal deze tijd per persoon moeten worden betaald bij het verlaten van het centrum.

We hopen dat U al deze regels goed gelezen heeft en op die manier een leuke dag beleeft in Legenturia !