Home Legenturia indoor fun & entertainment

elke

dag van

de vakantie

geopend van

10:30 tot 18:30

 

Home | Groepen | Familie Tickets | Attracties | Verjaardag | Communie |
Speeltuin Tickets
 
Attractie Nr.: LEGEND 1
Voorraad:  

Speeltuin Tickets

Weekends: incl. gratis show om 16:00 en gratis Ninja Games (15:00-16:00)
€ 11  incl. B.t.w.
 

Weekends: incl. gratis show om 16:00 en gratis Ninja Games (15:00-16:00)

De Speeltuin vol met legendes en verhalen

  • Opgelet: er komen veel bezoekers tussen14u00 en 15u30 binnen, zo ontstaan er wachtrijen.
  • Het is beter vroeger te komen of bvb reeds in de ochtend.
  • Dan is het kalmer en uw bandje blijft de ganse dag geldig dus U kan zoveel binnen en buiten gaan als U wenst.

 

Voor 11€ heeft U een dagticket waarmee U ook de shows en ninja games kan doen,

Ticket per uur? Dat kan, voor 7€ heeft U een ticket voor 1 uur, per begonnen kwartier dat uw kind langer blijft rekent U 0,5€ af aan de kassa bij buitengaan.

Om fraude tegen te gaan betaalt U de volledige prijs (11€) en wanneer U binnen de tijd de speeltuin verlaat wordt het verschil (11€-4€ terugbetaald).

 

Wanneer men Legenturia voor de eerste keer binnenkomt krijgt men de uitleg dat op het gelijkvloers een bowling is (niet inbegrepen in speeltuinticket) en men door een poort naar boven moet gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote toegangspoort.

Dan valt hun oog op een grote poort onder de trap, rechts naast de poort staat legende figuur Reynaert De Vos, links naast de poort het legendarische Ros Beiaard uit Dendermonde.

Dan weet je het, dit is de toegang tot het middeleeuws dorpje van Legenturia. Eenmaal door de tunnel kan men naar de springkastelen gaan maar als men de grote brede trap naar boven volgt komt het mooiste van de speeltuin tevoorschijn:

een bootjesvijver (opgelet, men kan nat worden bij deze attractie) en iets verderop liggen de speelhuisjes.

Rollenspelhuisjes tussen de zitzone

Rondom de speelhuisjes staan vele rijen stoelen en tafels, zodat de mama's en papa's dicht bij hun kinderen kunnen plaatsnemen.

We willen namelijk dat ouders ook quality time beleven met hun kinderen. Als de kinderen bvb bakker spelen in het bakkershuisje of postbode in het posthuis, is het de bedoeling dat ouders meespelen of op zijn minst eens komen kijken om hun kind aan te moedigen.

Daarom betalen ouders ook een kleine vergoeding van 3€ voor deze mooie fantasiewereld van Legenturia.

Het enorm hoge aantal zitplaatsen en tafels laat ook toe om tegelijkertijd vele verjaardagsfeestjes te organiseren en vele bezoekers toe te laten op drukke dagen.

Ouders zullen opgelucht ademhalen als ze het Bestiarium betreden, in deze donkere geheimzinnige klimkooi vol legende dieren en lichteffecten kunnen ouders namelijk rechtop lopen. 

Eindelijk een klimkooi waar ouders zonder rugpijn in kunnen!  Zelfs voor rolstoelgebruikers is er een pad voorzien dat zigzaggend doorheen de klimkooi loopt. Oma kan dus in haar rolstoel door de klimkooi vervoerd worden!

Als je goed kijkt is aan de zijkant in de grote zaal een deur die leidt naar de peuterkermis van Hamelen, hier kunnen vooral de allerkleinste kinderen rustig spelen in deze pure witte "hemelse" droomwereld.

Honger of dorst?

In Legenturia vindt je zowel beneden als boven een doe-het-zelf horecapunt waar men ijsjes, snoep, knabbels en frisdranken en 16 smaken Grapos limonade kan vinden die je zelf kan nemen met een plastic beker.

Aan de kassa kan men ook warme gerechten bestellen. Frietjes met nuggets, pannenkoeken, een Brusselse wafel of keuze uit acht soorten pizza (een pizza van 25cm kost slechts 5€)

Plant U een bezoekje aan de speeltuin? 

Houd er dan rekening mee dat tijdens de weekends de parking rondom en achter het gebouw EXCLUSIEF voor verjaardagsfeestjes is, dit om ouders die kinderen brengen en ophalen de kans te geven de kinderen veilig in en uit te laten stappen.

Wie deze parking oprijdt moet dus goed weten dat deze parking slechts voor 20 minuten kan gebruikt worden.

Voor speeltuin bezoekers die de hele middag of ochtend komen hebben we in de weekends afspraken met de omliggende bedrijven.

Als U de parkingpijlen en borden volgt zal U in de aangrenzende Vierwindenstraat tot 130 extra parkeerplaatsen vinden die U gratis kan gebruiken en die op 200m wandelafstand van Legenturia liggen.

Deze parkings bereikt U door de straat dwars tegenover de ingang van Legenturia (draak op het dak) ten einde te rijden.

Aanbevelingen:

Tip: in de voormiddag op weekenddagen is het lekker rustig en je kan hier 's middags een hapje eten.

We raden spelende kinderen aan om stevige sokken mee te brengen en liefst lange mouwen te dragen.

Wie van plan is om in onze bootjesvijver te kapseizen brengt best ook droge kleding mee.

Roken of meebrengen van eigen drank of voedsel zijn niet toegestaan.

Ouders of oudere broers of zussen die zich vervelen kunnen terwijl de kinderen boven in de speeltuin spelen op onze bowling spelen, lasershooten of ninja game spelen. Deze tickets zijn apart verkrijgbaar aan de kassa en volgens beschikbaarheid.

Openingsuren speeltuin zaterdag en zondag 10u30-18u30, vrijdag 16u00-18u30, woensdag 13u00-18u30

Kinderen babies (in buggy): gratis, 1 - 3 jaar: 5 euro, 3- 18 jaar: 11 euro    uurticket: 7 euro    volwassenen: 3 euro

Tot binnenkort in Legenturia